Feestlocatie Den Haag

Wanneer u een feest of evenement organiseert is de locatie voor een groot deel bepalend voor de sfeer en de uitstraling. Het Spaansche Hof is dé bijzondere feestlocatie in Den Haag voor al uw bestuursvergaderingen, recepties, galadiners, seminars en uiteraard ook voor uw huwelijksdag. Van inspirerend vergaderen tot een high tea, ons karakteristieke en besloten pand is de perfecte feestlocatie in Den Haag.

Rijkelijk bewerkte plafonds en zalen

In Het Spaansche Hof, de feestlocatie in Den Haag, is het altijd tijd voor een feestje! De voormalige residentie van Spaanse en later Britse ambassadeurs, herbergt een grote diversiteit aan ruimtes. Te beginnen bij de exclusieve Balzaal; de rijkelijk bewerkte plafonds en elegante kroonluchters geven aan hoe de voormalige bewoners hun hoge gasten wensten te ontvangen. Naast de Balzaal ligt de Herenkamer, waar men tijdens drukte even rustig kan zitten en genieten van het bijzondere Louis XVI interieur. Ook de Oranje Salon en de Ovale Zaal vormen tezamen met het 18e eeuwse meubilair een zeer stijlvolle entourage en maken dit tot de perfecte feestlocatie in Den Haag.

Geniet van de schitterende tuin

Geheel volgens de Europese architectuuropvattingen uit de 18e eeuw heeft het Spaansche Hof een Tuinzaal. Deze zaal, in combinatie met de opvallend lichte Audiëntiezaal, geeft toegang tot één van de grootste privé-tuinen van Den Haag. ’s Zomers een schitterende setting voor uw bijeenkomst, bij wat lagere temperaturen een prachtig decor. Parkeren kan eenvoudig in de nabije omgeving door de aanwezigheid van verschillende parkeergarages. Tevens is het stadspaleis uitstekend te bereiken met openbaar vervoer wat Het Spaansche Hof de ideale feestlocatie in Den Haag maakt. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact