Het Spaansche Hof

 

Het Spaansche Hof is misschien wel het best bewaarde geheim van Den Haag. Een monumentaal stadspaleis midden in de stad, maar toch een oase van rust. Met tien zalen en een riante binnentuin is het de perfecte plek voor een congres, vergadering, bruiloft of evenement.

Historie

De roots van Het Spaansche Hof? Die gaan terug tot 1469. In dat jaar bouwde Gerrit van Assendelft, de raadsman van Keizer Maximiliaan, hier zijn huis. Door de jaren heen woonden diverse hoogwaardigheidsbekleders in de statige woning, waaronder raadpensionaris Johan de Witt. In de 17e eeuw zagen de Spanjaarden de locatie als dé ideale plek voor hun ambassade. Ze verbouwden het tot een stadspaleis met een koninklijke uitstraling: Het Spaansche Hof. 

Lees meer

Ligging

Het Spaansche Hof ligt midden in de oude binnenstad van Den Haag. Op enkele minuten lopen vind je het Binnenhof, de St. Jacobs Kerk en Paleis Noordeinde. Een locatie op stand dus!

Bereikbaarheid en parkeren

Het Spaansche Hof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie bevindt zich op loopafstand van De Grote Markt. Hier vind je diverse tram- en randstadraillijnen, die je binnen 3 minuten van en naar Den Haag Centraal Station brengen.

Liever met de auto? Op steenworp afstand bevinden zich verschillende parkeergarages waaronder ‘City Parking’, ‘Grote Markt’ en de ‘Torenstraatgarage’.

 

Reserveren

Geïnspireerd geraakt door de mogelijkheden van Het Spaansche Hof? Onze medewerkers denken graag met je mee om jouw bruiloft of bijeenkomst tot een succes te maken.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie, het plannen van een locatiebezoek of een voorstel op maat. 

 

Neem contact op

Nieuws & inspiratie

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van Het Spaansche Hof. We plaatsen regelmatig leuke tips en weetjes ter inspiratie.

Open huis voor bruidsparen

Op zondag 27 oktober zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom om trouwlocatie Het Spaansche Hof te bezichtigen. Meld je aan!

Lees verder
Ga de deur uit en blaas nieuw leven in je vergadering!

Is jouw bedrijf eraan toe om die vergaderingen nieuw leven in te blazen? Ga de deur eens uit en kom tot goede ideeën in een inspirerende omgeving!

Lees verder
Nieuwjaarsborrel organiseren

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om je nieuwjaarsborrel te organiseren!

Lees verder
EHBB: Eerste hulp bij bruiloften

Verloofd en hulp nodig bij de organisatie van jullie bruiloft? Geen zorgen, in dit blog voorzien wij je van de nodige eerste hulp bij bruiloften.

Lees verder
Bekijk alle nieuwsberichten

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.

Laatste nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla commodo diam id ligula dictum tempor. Mauris porta, enim at tristique mattis, magna lacus interdum diam, nec tristique sapien arcu sit amet purus.