Open huis voor bruidsparen

Op zondag 12 juli zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom om trouwlocatie Het Spaansche Hof in Den Haag te bezichtigen tijdens het open huis. Meld je aan, kom langs en ontdek jouw favoriete trouwlocatie.

Lees verder
Het garantiefonds voor evenementen

Van bruiloft, tot een jubileum of kleine receptie; jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. Het garantiefonds geeft zekerheid!

Lees verder
Goed voorbereid nieuwe fase in!

Trouwen, een jubileum of samen bijeenkomen als van ouds maar dan op een veilige manier, het kán. Bekijk de 1,5 meter concepten en protocollen.

Lees verder
Een heisessie in de stad – het is mogelijk!

De heisessie vormt de ideale manier om de dagelijkse sleur te doorbreken. Toch hoef je voor een geslaagde heisessie de stad zeker niet uit!

Lees verder
Ga de deur uit en blaas nieuw leven in je vergadering!

Is jouw bedrijf eraan toe om die vergaderingen nieuw leven in te blazen? Ga de deur eens uit en kom tot goede ideeën in een inspirerende omgeving!

Lees verder
Checklist: 10 tips voor een succesvol evenement

Hoe organiseer je een succesvol evenement? We geven je een checklist met 10 tips die ervoor kan zorgen dat jij je inspanningen beloond ziet worden.

Lees verder
EHBB: Eerste hulp bij bruiloften

Verloofd en hulp nodig bij de organisatie van jullie bruiloft? Geen zorgen, in dit blog voorzien wij je van de nodige eerste hulp bij bruiloften.

Lees verder
De kracht van klein

Maak jouw bijeenkomst exclusief en laat gasten zich speciaal voelen.

Lees verder
Evenement personaliseren? Ontdek deze 5 tips!

Hoe je je evenement kan personaliseren? Ontdek deze 5 exclusieve tips!

Lees verder
Rijksvastgoedbedrijf krijgt primeur

Het Rijksvastgoedbedrijf had in februari de primeur. Het was de eerste organisatie die te gast was in het compleet vernieuwde Spaansche Hof in Den Haag.

Lees verder
Geslaagde heropening

Donderdag 8 februari werd Het Spaansche Hof feestelijk heropend tijdens een Open Dag voor relaties, omwonenden en belangstellenden.

Lees verder
Nieuwe website

Het Spaansche Hof is in een nieuw jasje gestoken met een complete restyling van de locatie, een nieuw logo en nieuwe website.

Lees verder
Heropening 8 februari 2018

Het zeventiende-eeuwse stadspaleis is met veel aandacht gerestyled en straalt weer als nooit tevoren! Kom je een kijkje nemen tijdens onze open dag? We leiden jou graag rond door de locatie.

Lees verder
Historie van Het Spaansche Hof

De geschiedenis van dit bijzondere Stadspaleis gaat terug tot 1469, toen de raadsman van Keizer Maximiliaan, Gerrit van Assendelft, hier zijn huis bouwde.

Lees verder
Restylen met zorg

Een monumentale locatie als Het Spaansche Hof restylen vraagt om een zorgvuldige aanpak, met respect voor de authentieke details van het pand.

Lees verder
Traditionele bloemcorsage? Wees creatief!

Wil jij op jullie grote dag traditionele bloemcorsages uitdelen aan je gasten? Wees creatief en kies voor een ander alternatief!

Lees verder
Eindejaarsevenement organiseren

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om je eindejaarsevenement te organiseren!

Lees verder