Een heisessie in de stad – het is mogelijk!

Werk en avontuur met elkaar combineren is helemaal van nu. De heisessie vormt de ideale manier om de dagelijkse sleur te doorbreken. Hup, de natuur in en aan de slag! Toch hoef je voor een geslaagde heisessie de stad zeker niet uit. Een nieuwe, prikkelarme, omgeving is dichterbij dat je denkt!

Ontspannen vergaderen
Het doel van een heisessie op locatie is dat je met je team tot nieuwe inzichten komt, doordat je je buiten de reguliere kantoormuren begeeft. Kortom, een heisessie hoeft absoluut niet op de hei plaats te vinden! Een andere prikkelarme omgeving voldoet ook. Het belangrijkste element voor een geslaagde heidag, is dat de vergadering, workshop of brainstormsessie plaatsvindt op een plek die nieuw is en weinig afleiding biedt.

Nieuwe inzichten
Klinkt wat overdreven? Vergaderen en brainstormen kunnen ook prima op kantoor, toch? Moeten we daarvoor perse de deur uit? Het antwoord: ja! Uiteraard zijn er een hoop problemen op de werkvloer die in een vergadering of ander soort sessie getackled kunnen worden. Maar erop uit trekken biedt mogelijkheden. Bestaande problemen en situaties worden, in een nieuwe omgeving, met andere ogen bekeken. Daarnaast ontstaat er door het verlaten van het kantoor een groepsgevoel binnen je team. Teamleden bekijken elkaar met andere ogen en zijn bereidwilliger samen te werken en elkaar te betrekken bij projecten.

Heisessie locatie in de stad
Een goede locatie voor een heisessie in de stad? Kies voor een evenementenlocatie met een prachtige tuin! Heerlijk buiten vergaderen tussen het groen, met alle gemakken van een binnenlocatie binnen handbereik. Het Spaansche Hof biedt een oase in de stad; een prachtige tuin met rust en voorzieningen. De locatie bevindt zich midden in de randstad, maar dat vergeet je direct zodra je binnen bent!

Wil jij een heisessie organiseren bij het Spaansche Hof?

 

Neem contact op Bekijk de mogelijkheden
Het Spaansche Hof
Delen

Het best bewaarde geheim van Den Haag
Ontdek dit zeventiende-eeuwse stadspaleis! Met tien diverse zalen en ruimtes én een riante binnentuin is er volop mogelijkheden voor een congres, vergadering, bruiloft of evenement.

Het Spaansche Hof

  • Voor kleine en grote groepen 30 tot 400 personen

  • Ruime locatie 10 zalen én een riante binnentuin

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In de binnenstad van Den Haag