Ga de deur uit en blaas nieuw leven in je vergadering!

In het zakenleven horen vergaderingen bij de waan van de dag. Is jouw bedrijf eraan toe om die vergaderingen nieuw leven in te blazen? Ga af en toe de deur eens uit en kom tot goede ideeën in een inspirerende omgeving. In dit blog lees je waarom vergaderen op een externe locatie succesvoller is dan een vergadering in de bedrijfskantine.

Het verhoogt de inspiratie én de concentratie
De vier muren van je kantoorruimte zijn prima, maar laten na al die jaren weinig meer aan de verbeelding over. In een inspirerende omgeving maak je de beste besluiten. Een inspirerende omgeving vinden is helemaal niet moeilijk. Ga op zoek naar een unieke locatie die de zintuigen prikkelt, wat zorgt voor goede ideeën. Het is zelfs uit onderzoek gebleken dat vergaderen op een externe locatie de effectiviteit verhoogd en de concentratie bevorderd.

Het creëert urgentiebesef
’s Morgens vroeg rijden alle werknemers zelf al naar de perfect bereikbare vergaderlocatie. Met als enige reden: vergaderen! Doordat je investeert in een vergadering op een externe locatie geef je direct een bepaalde lading en prioriteit aan de onderwerpen die op de agenda staan. De werknemers zijn hierdoor minder snel geneigd om zich af te melden en stellen zich actiever op door de verwachtingen die je als organisator schept.

Weg van alle bezigheden
Er komt geen collega binnen om snel iets te vragen en niemand loopt weg voor een telefoontje. Tijdens een vergadering buiten de deur hebben werknemers minder de neiging om iets anders te gaan doen. In de middagpauze geniet iedereen van een goed verzorgde lunch, om daarna weer fris in de startblokken te stappen. Bovendien vind je op een vergaderlocatie natuurlijk alle audiovisuele middelen die je nodig hebt. Je wordt compleet ontzorgd en daardoor kan iedereen zich focussen op het doel van deze dag.

Het zorgt voor een betere samenwerking.
Door te vergaderen op een externe locatie worden de vaste rolpatronen gemakkelijker los gelaten. Een nieuwe omgeving nodigt uit om op een andere manier met elkaar om te gaan en daardoor leren collega’s elkaar op een andere manier kennen. Om de vergadering nog effectiever te maken, combineer je deze met een inspirerende activiteit. Dit kan een verfrissende  boswandeling zijn, maar ook een actieve teambuildingsactiviteit. We denken graag mee over de mogelijkheden!

Spaansche hof
Het Spaansche hof is de perfecte locatie voor een vergadering buiten de deur. De locatie bevindt zich midden in de Randstad, maar dat zou je bijna vergeten als je binnen bent. De stijlvolle zalen en de riante binnentuin staan exclusief tot jouw beschikking en zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen. In combinatie met de beste hapjes en drankjes tilt Het Spaansche Hof elke zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau.

Wil je een zakelijk evenement organiseren bij het Spaansche Hof? 

 

Neem contact op Jouw zakelijk evenement in Het Spaansche Hof
Het Spaansche Hof
Het Spaansche Hof
Ontvangst en garderobe (6).jpg
Delen

Het best bewaarde geheim van Den Haag
Ontdek dit zeventiende-eeuwse stadspaleis! Met tien diverse zalen en ruimtes én een riante binnentuin is er volop mogelijkheden voor een congres, vergadering, bruiloft of evenement.

Het Spaansche Hof

  • Voor kleine en grote groepen 50 tot 400 personen

  • Ruime locatie 10 zalen én een riante binnentuin

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In de binnenstad van Den Haag