Heropening 8 februari 2018

Het Spaansche Hof is in de afgelopen maanden zorgvuldig gerestyled en straalt weer als nooit tevoren! Kom je een kijkje nemen tijdens onze open dag? We leiden jou graag rond door de locatie. Uiteraard zorgen wij ook voor heerlijke hapjes en drankjes.

Wanneer: 8 februari 2018 van 15.00 tot 17.00 uur
Ben je erbij? Aanmelden kan via onderstaande button: 

Aanmeld button heropening

 

Het Spaansche Hof?

Het best bewaarde geheim van Den Haag! De rijke historie, statige uitstraling en de grote binnentuin maken het een bijzonder plek. Inmiddels fungeert dit prachtige monument als vergader- en trouwlocatie. In een sfeervolle ambiance biedt Het Spaansche Hof plaats aan 15 tot 400 gasten en beschikt het over 10 zalen. Gelegen middenin de mooie hofstad op enkele minuten lopen van het Binnenhof en vlakbij Den Haag Centraal Station. 

Nieuw!

Zowel het interieur als het exterieur is onder handen genomen: een complete restyling. Ook zijn de faciliteiten geoptimaliseerd, van meubels, verlichting en nieuwe technieken tot aan nieuw ingerichte keuken en bars. Allemaal om jouw bruiloft, meeting of evenement tot in de puntjes te kunnen verzorgen.

Kom het ontdekken! We zien jou graag 8 februari.

Delen

Het best bewaarde geheim van Den Haag
Ontdek dit zeventiende-eeuwse stadspaleis! Met tien diverse zalen en ruimtes én een riante binnentuin is er volop mogelijkheden voor een congres, vergadering, bruiloft of evenement.

Het Spaansche Hof

  • Voor kleine en grote groepen 50 tot 400 personen

  • Ruime locatie 10 zalen én een riante binnentuin

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In de binnenstad van Den Haag

Gerelateerd nieuws
Open huis voor bruidsparen

Op zaterdag 30 januari zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom om trouwlocatie Het Spaansche Hof in Den Haag te bezichtigen. Meld je aan en ontdek jouw favoriete trouwlocatie!

Lees verder
Eindejaarsevenement organiseren

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om je eindejaarsevenement te organiseren!

Lees verder
Het garantiefonds voor evenementen

Van bruiloft, tot een jubileum of kleine receptie; jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. Het garantiefonds geeft zekerheid!

Lees verder
Goed voorbereid nieuwe fase in!

Trouwen, een jubileum of samen bijeenkomen als van ouds maar dan op een veilige manier, het kán. Bekijk de 1,5 meter concepten en protocollen.

Lees verder