Nieuwe website

Het Spaansche Hof is in een nieuw jasje gestoken met een complete restyling van de locatie, een nieuw logo en nieuwe website. Niet alleen het uiterlijk is aangepast aan deze tijd. Door een nieuwe navigatie kun je de informatie die je zoekt veel sneller en makkelijker vinden. Daarnaast is de website voortaan ook goed te bekijken op je smartphone of tablet.


Er is gebruik gemaakt van veel beeldmateriaal, en een duidelijk onderscheid gemaakt tussen trouwen en zakelijke bijeenkomsten. Bij rondleiding vindt je een overzicht van alle zalen en bij het menu over ons lees je alles over de historie, de omgeving en de bereikbaarheid van Het Spaansche Hof. 


Blijf ons volgen via de social media kanalen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Delen

Het best bewaarde geheim van Den Haag
Ontdek dit zeventiende-eeuwse stadspaleis! Met tien diverse zalen en ruimtes én een riante binnentuin is er volop mogelijkheden voor een congres, vergadering, bruiloft of evenement.

Het Spaansche Hof

  • Voor kleine en grote groepen 50 tot 400 personen

  • Ruime locatie 10 zalen én een riante binnentuin

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In de binnenstad van Den Haag

Gerelateerd nieuws
Garantiefonds

Van bruiloft, tot een jubileum of kleine receptie; jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. Het garantiefonds geeft zekerheid!

Lees verder
Goed voorbereid nieuwe fase in!

Trouwen, een jubileum of samen bijeenkomen als van ouds maar dan wel op een veilige manier, het kán. Bekijk de 1,5 meter concepten en protocollen.

Lees verder
Een heisessie in de stad – het is mogelijk!

De heisessie vormt de ideale manier om de dagelijkse sleur te doorbreken. Toch hoef je voor een geslaagde heisessie de stad zeker niet uit!

Lees verder
Ga de deur uit en blaas nieuw leven in je vergadering!

Is jouw bedrijf eraan toe om die vergaderingen nieuw leven in te blazen? Ga de deur eens uit en kom tot goede ideeën in een inspirerende omgeving!

Lees verder