Nieuwe website

Het Spaansche Hof is in een nieuw jasje gestoken met een complete restyling van de locatie, een nieuw logo en nieuwe website. Niet alleen het uiterlijk is aangepast aan deze tijd. Door een nieuwe navigatie kun je de informatie die je zoekt veel sneller en makkelijker vinden. Daarnaast is de website voortaan ook goed te bekijken op je smartphone of tablet.


Er is gebruik gemaakt van veel beeldmateriaal, en een duidelijk onderscheid gemaakt tussen trouwen en zakelijke bijeenkomsten. Bij rondleiding vindt je een overzicht van alle zalen en bij het menu over ons lees je alles over de historie, de omgeving en de bereikbaarheid van Het Spaansche Hof. 


Blijf ons volgen via de social media kanalen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Delen

Het best bewaarde geheim van Den Haag
Ontdek dit zeventiende-eeuwse stadspaleis! Met tien diverse zalen en ruimtes én een riante binnentuin is er volop mogelijkheden voor een congres, vergadering, bruiloft of evenement.

Het Spaansche Hof

  • Voor kleine en grote groepen 50 tot 400 personen

  • Ruime locatie 10 zalen én een riante binnentuin

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In de binnenstad van Den Haag

Gerelateerd nieuws
Open Top Trouwlocatie Route

Op zaterdag 26 januari heten wij toekomstige bruidsparen van harte welkom om Het Spaansche Hof te bezichtigen tijdens de Open Top Trouwlocatie Route.

Lees verder
Organiseer nu je eindejaarsevenement

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om het eindejaarsevenement te organiseren!

Lees verder
Rijksvastgoedbedrijf krijgt primeur

Het Rijksvastgoedbedrijf had in februari de primeur. Het was de eerste organisatie die te gast was in het compleet vernieuwde Spaansche Hof in Den Haag.

Lees verder
Geslaagde heropening

Donderdag 8 februari werd Het Spaansche Hof feestelijk heropend tijdens een Open Dag voor relaties, omwonenden en belangstellenden.

Lees verder