Nieuwjaarsborrel organiseren

Last minute deal! Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om jouw nieuwjaarsborrel te organiseren. Boek voor 21 november je eindejaarsevenement en profiteer van 50% korting op de locatiehuur.

Sluit het jaar goed af
Successen vieren doe je samen, vooruitblikken op het nieuwe jaar ook. Begin daarom met het organiseren van je eindejaarsreceptie en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een eindejaarsreceptie is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar. Maar ook om samen te bekijken wat volgend jaar beter of anders kan. Of je je eindejaarsborrel, nieuwjaarsreceptie of kerstborrel nu met collega's of met relaties viert, bij Het Spaansche Hof in het centrum van Den Haag gaat het zeker waardevol en gezellig worden. Daarnaast denken wij graag met je mee over de perfecte invulling van jouw evenement op het gebied van; techniek, catering en entertainment!

Geef het nieuwe jaar een boost!
Na de ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de eindejaarsspeech. Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Een extra activiteit? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijk evenement; van techniek, catering tot entertainment op de dag zelf. Wij denken graag met je mee over de perfecte invulling van jullie dag!

Wil je deze deal niet missen? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Neem contact op Vrijblijvend een offerte aanvragen
Het Spaansche Hof
Het Spaansche Hof
Het Spaansche Hof
Het Spaansche Hof
Het Spaansche Hof
Delen

Het best bewaarde geheim van Den Haag
Ontdek dit zeventiende-eeuwse stadspaleis! Met tien diverse zalen en ruimtes én een riante binnentuin is er volop mogelijkheden voor een congres, vergadering, bruiloft of evenement.

Het Spaansche Hof

  • Voor kleine en grote groepen 50 tot 400 personen

  • Ruime locatie 10 zalen én een riante binnentuin

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In de binnenstad van Den Haag