Eindejaarsevenement organiseren

Wil jij samen met collega’s, relaties en/of klanten het jaar goed afsluiten in de omgeving van Den Haag? Dit is hét moment om jouw eindejaarsevenement te organiseren. 

Sluit het jaar goed af
Successen vieren doe je samen, vooruitblikken op het nieuwe jaar ook. Begin daarom op tijd met het organiseren van je eindejaarsreceptie en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een eindejaarsreceptie is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar. Maar ook om samen te bekijken wat volgend jaar beter of anders kan. Of je je eindejaarsborrel, nieuwjaarsreceptie of kerstborrel nu met collega's of met relaties viert, bij Het Spaansche Hof in het centrum van Den Haag gaat het zeker waardevol en gezellig worden. Daarnaast denken wij graag met je mee over de perfecte invulling van jouw evenement op het gebied van; techniek, catering en entertainment!

Geef het nieuwe jaar een boost!
Na de ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de eindejaarsspeech. Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Een extra activiteit? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijk evenement; van techniek, catering tot entertainment op de dag zelf. Wij denken graag met je mee over de perfecte invulling van jullie dag!

Benieuwd naar de mogelijkheden in 2020?
We hebben in 2019 een aantal prachtige eindejaarsevenementen mogen verzorgen. Wil je meer weten of ben je opzoek naar een geschikte locatie voor jouw eindejaarsevenement in 2020? Neem dan contact op met ons en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact op Vrijblijvend een offerte aanvragen
Het Spaansche Hof
Het Spaansche Hof
Het Spaansche Hof
Het Spaansche Hof
Het Spaansche Hof
Delen

Het best bewaarde geheim van Den Haag
Ontdek dit zeventiende-eeuwse stadspaleis! Met tien diverse zalen en ruimtes én een riante binnentuin is er volop mogelijkheden voor een congres, vergadering, bruiloft of evenement.

Het Spaansche Hof

  • Voor kleine en grote groepen 50 tot 400 personen

  • Ruime locatie 10 zalen én een riante binnentuin

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In de binnenstad van Den Haag