Open Top Trouwlocatie Route

Toptrouwlocaties organiseert de populaire Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens de nationale open dag opent Het Spaansche Hof samen met  210 andere trouw- en/of feestlocaties in Nederland hun deuren. 

De zoektocht naar een trouwlocatie is een van de belangrijkste punten in de aanloop naar de trouwdag. Het is immers voor velen de dag van hun leven en de locatie is allesbepalend. Dus zijn jullie nog op zoek naar een unieke trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft? Kom dan op zaterdag 26 januari naar de open dag en laat je inspireren. Al onze locaties zijn geschikt voor jullie complete huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig diner tot spetterende feestavond!

Graag ontvangen wij jullie met een drankje voor een rondleiding en geven wij jullie graag meer informatie. Kom langs en neem een kijkje bij deze prachtige locatie! Vooraf aanmelden is niet nodig. Zijn jullie van plan om meerdere locaties te bezichtigen en maak jij gebruik van de Open Toptrouwlocatie Routeplanner? Meld je dan aan op de website van Open Toptrouwlocatie Route en plan jouw eigen route!

Wannneer           : zaterdag 26 januari 2019
Adres                   : Westeinde 12 - Den Haag 
Tijden                  : 11:00 - 16:00 uur

 

Ik kom kijken

Plan een bezichtiging

Kunnen jullie er tijdens de open dag niet bij zijn? Je bent ook op andere dagen van harte welkom om Het Spaansche Hof van binnen te bewonderen. 

Neem contact op
Delen

Het best bewaarde geheim van Den Haag
Ontdek dit zeventiende-eeuwse stadspaleis! Met tien diverse zalen en ruimtes én een riante binnentuin is er volop mogelijkheden voor een congres, vergadering, bruiloft of evenement.

Het Spaansche Hof

  • Voor kleine en grote groepen 50 tot 400 personen

  • Ruime locatie 10 zalen én een riante binnentuin

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In de binnenstad van Den Haag

Gerelateerd nieuws
Organiseer nu je eindejaarsevenement

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om het eindejaarsevenement te organiseren!

Lees verder
Rijksvastgoedbedrijf krijgt primeur

Het Rijksvastgoedbedrijf had in februari de primeur. Het was de eerste organisatie die te gast was in het compleet vernieuwde Spaansche Hof in Den Haag.

Lees verder
Geslaagde heropening

Donderdag 8 februari werd Het Spaansche Hof feestelijk heropend tijdens een Open Dag voor relaties, omwonenden en belangstellenden.

Lees verder
Nieuwe website

Het Spaansche Hof is in een nieuw jasje gestoken met een complete restyling van de locatie, een nieuw logo en nieuwe website.

Lees verder