Rijksvastgoedbedrijf krijgt primeur

Het Rijksvastgoedbedrijf had in februari de primeur. Het was de eerste organisatie die te gast was in het compleet vernieuwde Spaansche Hof in Den Haag. Reden voor het feestje was de succesvolle implementatie van een groot ICT-programma voor het Rijksvastgoedbedrijf.

“Bij het project waren ruim driehonderdvijftig mensen betrokken”, vertelt organisator Vincent de Kievit. “Van IT-medewerkers tot lijnmanagers. Als je na drie jaar hard werken iets moois oplevert, is het goed om het succes te vieren. Daarvoor zochten we een locatie waar je blij van wordt. Ik ken het Spaansche Hof al uit het verleden en wist dat deze unieke locatie geschikt zou zijn voor onze bijeenkomst.’’

Terwijl de aannemer nog druk was met de verbouwing van de locatie in de Haagse binnenstad was Vincent er al om samen met de locatiemanager de mogelijkheden door te nemen. Het Rijksvastgoedbedrijf koos voor een feestelijk programma met ruimte voor entertainment. Die ruimte werd ingevuld met casinotafels en een goede muzikant. “Erg gezellig en leuk”, aldus Vincent. “Ook de gasten waren positief en enthousiast  over de locatie, die het best bewaarde geheim van Den Haag wordt genoemd.”

Vincent bezocht ook de officiële opening van het Spaansche Hof. “Tijdens de rondleiding bleek dat het Spaansche Hof ook beschikt over gevangeniscellen die zijn omgebouwd tot vergaderzalen”, vertelt Vincent. “Wellicht dat het Rijksvastgoedbedrijf in de toekomst van deze unieke ruimten gebruik zal maken. Naast een plenair gedeelte kan een groep dan worden opgesplitst voor een kleine denksessie. Hoe leuk is het om in kleine groepen in zo’n cel aan de slag te gaan?”

Delen

Het best bewaarde geheim van Den Haag
Ontdek dit zeventiende-eeuwse stadspaleis! Met tien diverse zalen en ruimtes én een riante binnentuin is er volop mogelijkheden voor een congres, vergadering, bruiloft of evenement.

Het Spaansche Hof

  • Voor kleine en grote groepen 50 tot 400 personen

  • Ruime locatie 10 zalen én een riante binnentuin

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In de binnenstad van Den Haag

Gerelateerd nieuws
Open huis voor bruidsparen

Op zaterdag 30 januari zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom om trouwlocatie Het Spaansche Hof in Den Haag te bezichtigen. Meld je aan en ontdek jouw favoriete trouwlocatie!

Lees verder
Eindejaarsevenement organiseren

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om je eindejaarsevenement te organiseren!

Lees verder
Het garantiefonds voor evenementen

Van bruiloft, tot een jubileum of kleine receptie; jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. Het garantiefonds geeft zekerheid!

Lees verder
Goed voorbereid nieuwe fase in!

Trouwen, een jubileum of samen bijeenkomen als van ouds maar dan op een veilige manier, het kán. Bekijk de 1,5 meter concepten en protocollen.

Lees verder