Top trouwlocaties

Uw trouwdag: de mooiste dag van uw leven. Alles moet van A tot Z perfect zijn voor een onvergetelijke ervaring. Wij stellen uw persoonlijke wensen centraal bij de invulling van deze bijzondere dag. Onze unieke locatie behoort tot de top trouwlocaties van Nederland. Samen met u zorgen wij voor een trouwdag waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten.

Unieke top trouwlocaties

Ieder bruidspaar heeft unieke wensen ten behoeve van het soort trouwlocatie en de inrichting ervan. Wilt u grote bloemstukken of juist niet? Wilt u trendy meubilair of houdt u meer van klassiek? Ons team staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat alles naar eigen wens en smaak wordt ingericht en aangekleed. Op onze locatie, die behoort tot de top trouwlocaties van Nederland, zijn de mogelijkheden eindeloos. U waant zich gedurende uw feestelijke dag in de schitterende authentieke ambiance van de verschillende ruimtes en tegelijkertijd wordt u voorzien van alle gewenste gemakken en mogelijkheden van deze tijd.

Authentieke details en elegante kroonluchters

Het Spaansche Hof huisvest vijf stijlvolle top trouwlocaties die gedurende uw trouwdag volledig tot uw beschikking staan. Iedere ruimte ademt zijn eigen kenmerkende sfeer en is voorzien van authentieke details die een prachtig decor vormen voor uw bruiloft. Wilt u meer weten over onze bijzondere top trouwlocaties? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.

Contact