Trouw locatie

U gaat trouwen en u bent op zoek naar een trouw locatie voor uw huwelijk? Het Spaansche Hof is de perfecte trouw locatie om elkaar het JA woord te geven. Dit zestiende eeuwse stadspaleis met vijf verschillende authentieke ruimtes geeft elke bruiloft sfeer en charme.

Sfeervolle en bijzondere trouw locatie

Uiteraard viert u de mooiste dag van uw leven op een top locatie. Het Spaansche Hof is de trouw locatie waar uw belangrijke dag tot in de puntjes verzorgd zal zijn: van de huwelijksvoltrekking tot aan het trouwfeest. Een huwelijks feest bij Het Spaansche Hof zal niet snel vergeten worden. Mede dankzij de vijf verschillende ruimtes met elk zijn eigen sfeer kunnen wij uitstekend voldoen aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Onze trouw locatie is tevens voorzien van een prachtige binnentuin met elegant decor.

Geen stress

Het Spaansche Hof is een karakteristieke en besloten trouw locatie in de binnenstad van Den Haag. Deze mooie plek biedt u veel mogelijkheden en ons team kan de organisatie voor u uit handen nemen. Zo kunt u met een gerust hart naar uit trouwdag uitkijken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze trouw locatie.

Contact