Romantische trouwlocatie

 

Op één van de mooiste plekken van Den Haag, midden in de oude binnenstad, vind je Het Spaansche Hof. Een 17-eeuws stadspaleis met romantische salons en een riante binnentuin. Helemaal voor jullie zelf op de mooiste dag van jouw leven. Dat wordt onvergetelijk...

Meer informatie
Bruiloft locatie
Trouwlocatie Den Haag
Trouwlocatie Zuid Holland
Bruiloft Den Haag
Trouwen Den Haag
Trouwlocatie Den Haag
Bruiloft Den Haag
Trouwen Den Haag
Trouwlocatie Zuid Holland
Bruiloft locatie

Bekijk de salons

De grote deuren zwaaien open en daar sta je in de statige entree. Wow! Niet veel later loop je in de klassiek-romantische Balzaal. Perfect voor het ja-woord of een spetterend feest. Kan het nog beter? Wacht maar tot je de Salle à manger hebt gezien. Een dinerruimte om van te dromen. Met tien zalen blijft Het Spaansche Hof je steeds verrassen. 

Online rondleiding

Ceremonie & toost

Het Spaansche Hof is een officiële trouwlocatie. Je mag elkaar dus het ja-woord geven in één van onze romantische salons. En bij mooi weer? Dan creëren we graag een romantische setting voor de huwelijksvoltrekking in de intieme binnentuin. Kan je meteen na afloop de taart aansnijden op het terras en lekker borrelen met alle gasten! 

Vraag informatie aan

Diner & feest


Hoe jullie trouwdag er ook uitziet, het is heerlijk als je 'm lekker ontspannen kan vieren. Bijvoorbeeld door ook je diner, receptie en feest in Het Spaansche Hof te houden. Dat scheelt veel reistijd en dus heb je meer tijd samen met alle gasten. En met tien stijlvolle ruimtes hebben we voor elk onderdeel van jullie dag een verrassend decor!

Vraag informatie aan

Best wedding deal

Stijlvol trouwen was nog nooit zó aantrekkelijk. Met onze Best Wedding Deal profiteer je van een aantrekkelijk arrangement voor een complete bruiloft!

Profiteer nu van een complete huwelijksdag voor slechts €6.250. Op basis van 30 daggasten en 100 avondgasten.

Bekijk de aanbieding
Het Spaansche Hof
Het Spaansche Hof
Trouwen Den Haag
Bruiloft Zuid Holland
Het Spaansche Hof
Het Spaansche Hof
Ontvangst en garderobe
Antichambre
Salle a manger
Woonkeuken

Tips & inspiratie

Keertje rondkijken in de zalen? Benieuwd naar de opstellingsmogelijkheden voor jullie ceremonie? Twijfel je tussen een sharing diner, een buffet of een barbecue? Zoek je nog een topband of dj? Onze wedding adviseurs denken met je mee en delen hun tips voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Neem contact op

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!