Rust, ruimte en privacy

 

Congres, vergadering, training of relatiedag? Het Spaansche Hof is een monumentale toplocatie met state-of-the art faciliteiten. Midden in de Randstad, maar dat zou je bijna vergeten als je binnen bent. Je vindt hier namelijk alle rust en privacy. Onze stijlvolle zalen en de riante binnentuin staan exclusief tot jouw beschikking en tillen elke zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau.

Congres & klantendag 

Een plenaire zaal voor keynote speeches en presentaties. Meerdere subruimtes voor break-out sessies of workshops. En diverse salons en een riante binnentuin om te netwerken of te dineren. Het Spaansche Hof leent zich perfect voor een congres, seminar, netwerkevent of klantendag. Ontvang tot 400 gasten in dit 17-eeuwse stadspaleis, gelegen in de oude binnenstad van Den Haag.

Vraag een offerte aan

Training & vergadering


Op zoek naar een inspirerende plek om in alle rust na te denken, gedachten aan te scherpen en gesprekken op topniveau te voeren? Het Spaansche Hof beschikt over een tiental ruimtes en zalen, voorzien van moderne audiovisuele middelen. Uiteraard met stijlvolle ontvangstruimtes voor pauzemomenten en een afsluitende borrel of diner. Perfect voor een vergadering, boardroommeeting, brainstormsessie, training of workshop. 

Vraag een offerte aan

Best Business Deal

Het Spaansche Hof introduceert een speciale Best Business Deal met unieke korting. Profiteer nu van een compleet congres voor een aantrekkelijke prijs van slechts €53,50 per persoon!

Bekijk de aanbieding

Diner


Exclusief dineren? Ook dat is mogelijk bij Het Spaansche Hof. Of het nu gaat om een dinerbuffet, walking diner of uitgeserveerd diner. Onze chef-kok verrast je graag met suggesties.

Neem contact op

Feest


Iets te vieren? Receptie of jubileumfeest? Ontdek de mogelijkheden van Het Spaansche Hof. Het historische stadspaleis is geschikt voor groepen tot 400 personen.

Bekijk de Best Party Deal

Evenement


Klantendag, netwerkevent of relatiebijeenkomst organiseren? Het Spaansche Hof is een inspirerende locatie voor jouw evenement. Onze medewerkers denken graag met je mee.

Offerte aanvragen

Faciliteiten

 

Het Spaansche Hof is voorzien van alle faciliteiten voor jouw zakelijke bijeenkomst. Met twee barren is een drankje altijd binnen handbereik, je kunt gebruikmaken van state-of-the-art audiovisuele middelen en het binnenklimaat is altijd aangenaam. Ook culinair ontbreekt het jouw gasten aan niets. Excellente koffie, uitstekende wijnen, de lekkerste hapjes en hoogstaande dinermogelijkheden; wij garanderen een foodbeleving op niveau.

Vraag informatie aan

Of bel direct naar 088 - 000 15 65

Evenementenlocatie Den Haag
Balzaal
Antichambre
De Tuinzaal
Audiëntiezaal
Ontvangst en garderobe
Salle a manger
De Tuinzaal
Evenementenlocatie Den Haag

Bekijk de zalen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Het Spaansche Hof? Volg onze online rondleiding door de zalen, ruimte en binnentuin van dit monumentale stadspaleis. Uiteraard ontvangen we je ook graag voor een echt locatiebezoek, waarbij één van onze adviseurs graag met je meedenkt. 

Online rondleiding

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!