Best Party Deal

Feestlocatie in Den Haag

De Best Party Deal beschikt over alles wat jij nodig hebt voor een spetterend feest van 50 tot 400 personen! Dat begint natuurlijk bij een monumentale toplocatie; Het Spaansche Hof ligt middenin het centrum van Den Haag. Het historische stadspaleis onderscheidt zich door haar stijlvolle zalen en riante binnentuin, het pefecte decor voor jouw bedrijfsfeest, jubileum en feestavond. Geniet van een spetterende feestavond in Den Haag voor slechts €49,95 p.p.!

Best Party Deal

Jullie gasten worden hartelijk ontvangen met een drankje naar keuze. Gedurende de avond schenken wij onbeperkt dranken uit ons binnenlands drankenarrangement. Op de tafel plaatsen wij een garnituur en de bediening gaat rond met warme en koude hapjes. Wij zorgen voor een feestelijke inrichting met statafels, diverse zitjes en de aanwezige sfeerverlichting. Een DJ zorgt voor muzikale aankleding. Je kunt het programma uitbreiden met een overheerlijk diner en een late-night snack. Onze chef-kok doet graag enkele suggesties! 

Inhoud feestarrangement:

- onbeperkt binnenlands drankenarrangement
- tafelgarnituur
- koud en warm bittergarnituur (4 p.p)
- locatiehuur voor een hele dag
- personeel
- inrichting
- DJ met geluidsinstallatie

Neem contact op

De totaalprijs is exclusief BTW en optionele extra’s.

Delen

Oase midden in de stad
Ontdek dit zestiende eeuwse stadspaleis in het hart van Den Haag! Met vijf diverse zalen en ruimtes én een riante binnentuin is er volop mogelijkheden voor een bruiloft, diner of zakelijke evenement.

Vraag informatie aan

Het Spaansche Hof

  • Voor kleine en grote groepen 50 tot 400 personen

  • Ruime locatie 5 zalen én een riante binnentuin

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In de binnenstad van Den Haag

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!